Adverteren met heer Bommel en Tom Poes

Heer Bommel en Tom Poes zijn twee in Nederland zeer bekende karakters. Zij kunnen uw bedrijf en uw campagne van een gezicht voorzien. De vertrouwdheid van het publiek met deze figuren staat garant voor de welwillende aandacht van uw klant.

Als heer van stand is Olivier B. Bommel in staat om een boodschap aan heren onder elkaar over te brengen. Zijn ontspannen houding naar geld toe, waarbij hij er stiekem wel degelijk belang aan hecht, heeft hem doen figureren in advertentiecampagnes van verzekeraars en banken.

Vanwege heer Bommels streven naar een betere wereld, hierin bijgestaan door Tom Poes, die over een groot rechtvaardigheidsgevoel beschikt, lenen beide figuren zich ook zeer goed als gezicht voor een non-profitorganisatie of een bedrijf dat zich ‘groen’ wil profileren.

Mocht u een advertentiecampagne met heer Bommel en Tom Poes overwegen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@toondercompagnie.nl of bel 020-7370658. Graag informeren wij u over wat wij voor u kunnen betekenen.