Bommelstrip in opdracht

De strip is een krachtig medium om een opdracht op een speelse maar indringende manier over te brengen. Ook voor úw bedrijf of organisatie kan een heel nieuw stripverhaal met heer Bommel en Tom Poes worden gemaakt om uw klanten te bereiken!

Als heer van stand beweegt heer Bommel zich op een vanzelfsprekende manier in de meest uiteenlopende omgevingen, waarbij geld voor hem geen rol speelt. De vaste cast aan bijfiguren biedt aangrijpingspunten voor verhalen op elk denkbaar gebied: wetenschap, natuur, zeevaart, kunst, horeca, journalistiek, psychologie en meer.

Heer Bommel en Tom Poes hebben een geschiedenis van acteren in strips die in opdracht van bedrijven zijn gemaakt. Zo beleefden zij avonturen in opdracht van een farmaceutisch bedrijf, verzekeringsbedrijven, een bank, het Holland Festival, een kindervoedingsbedrijf, een scheepvaartvereniging, en onlangs de Nederlandse vereniging voor bibliothecarissen.

Heer Bommel en Tom Poes kunnen hun beste beentje voorzetten in een pakkend verhaal waarmee u uw werknemers of klanten wilt bereiken. Graag maken wij met u een afspraak om u te informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via info@toondercompagnie.nl of bel 020-7370658.

Tekenstrook uit ‘De ruitenjassenvracht', gemaakt in opdracht van de Scheepvaart Vereniging Noord uit Amsterdam